Circulaire oplossingen voor afval in de bouw

Op 7 februari ’23, georganiseerd door Renewi.

7 februari 2023, 09:00

De Loods - Renewi

Circulaire oplossingen voor afval in de bouw

Op 7 februari ’23 organiseert Renewi, speciaal voor de sector Bouw, een sessie waarin we u graag bijpraten over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van afval in de Bouw. Enerzijds zamelen wij namelijk bouwafval in, anderzijds leveren we ook secundaire grondstoffen voor bouw.

Een belangrijke zaak aangezien in 2030 de Nederlandse bouw 50% circulair dient te zijn! Innovatiemanager Yob Woud en Commercial Manager Harm Boer vertellen u graag meer over de verschillende initiatieven die lopen om vanuit diverse bouw afvalstromen, nieuwe producten te ontwikkelen.

Voor wie is het event bedoeld?

Mensen die op welke manier dan ook raakvlakken hebben met de sector Bouw (bouwbedrijven, aannemers, sloopbedrijven, vastgoedbeheerders / woningcorporaties).