U? op het Hof 10-12 november

Beleef kunst als nooit tevoren op de grensverleggende tentoonstelling en muziekprogramma van Y?. 10 - 12 november 2023.

10 november 2023, 17:00

Hof van Cartesius - overal!

U? op het Hof 10-12 novemberU? op het Hof 10-12 november

Y? TecFest

Beleef kunst als nooit tevoren op de grensverleggende tentoonstelling en muziekprogramma van Y?. Hier zijn kunst en technologie volledig met elkaar vervlochten. Dompel je onder in een wereld van ontzagwekkende installaties, waar de dromen van gisteren over morgen botsen op de heimwee van morgen naar gisteren. Je zult betoverd raken en geïnspireerd naar buiten komen. Dit is de eerste van een reeks tech art-tentoonstellingen die dienen als platform voor tech art-installaties uit de bredere scene, en als plek waar de underground scene zich bovengronds laat zien.

Voor nu krijg je een teaser met alle kunstenaars die hun werken gaan installeren op de expo. Over de komende weken zullen we alle muzikanten, dj's, live acts etc aankondigen.

Updates over de programmering vind je op Instagram: https://www.instagram.com/y.tecfest/

Open Ateliers
Ontdek alle ins en outs van de lokale ondernemers op het Hof van Cartesius tijdens Le Guess Who Festival op zondag 12 november!

Maak uitgebreid kennis met lokale pracht en duurzaamheid tijdens de Open Ateliers. Laat je onderdompelen in lokale kunst, duurzame en vintage kleding, handgemaakte sieraden en accessoires en creatieve workshops. Geniet naast de muziek van het Le Guess Who festival van de creatieve ambiance, waar kunstenaars hun meesterwerken tonen en ondernemers hun duurzame producten presenteren. Dit is jouw kans om authentieke, duurzame producten te ontdekken en te kopen, rechtstreeks van de bron.

Kom langs, ondersteun lokale ondernemers en omarm een dag vol kunst, ambacht en duurzaamheid op zondag 12 november van 13.00-18.00. Gratis entree.

Le Feast
Le Feast organiseert tijdens Le Guess Who brunches door de hele stad. Onbekenden schuiven bij elkaar aan op een onbekend adres. 
Inschrijven als gast kan op: https://leguesswho.com/u/lefeast?fbclid=IwAR0WMYZSIgqS1YLxAvET8FobVujnCy_DlybTy6gQe55198zAC6SZBbPjh1k
Het Hof heeft dit jaar 2 leuke brunch locaties, waar jij dan mogelijk terecht komt!

Pao & Tjoy
Pao, geboren in Nederland, min of meer opgegroeid in een Chinees Indisch restaurant, is van jongs af aan al gefascineerd door eten en eetculturen. Pao kookt sinds een paar jaar plantaardig Aziatisch met lokaal geoogste groenten. En onderzoekt ze middels het geven van kookworkshops en samenwerkingsprojecten hoe je met kleine stappen bij kunt dragen aan een duurzame en inclusieve omgeving.

Voor Le Feast tovert ze haar kookatelier op het Hof van Cartesius om tot een Chinees eethuisje. Op 10 en 12 november schuiven gasten aan voor een warme Zuidoost Aziatisch brunch. Vers bereid en vegan.
https://www.instagram.com/paoentjoy/

Warmoes
In het sfeervolle Warmoes kun je op vrijdag genieten van een heerlijke vegan brunch.
Warmoes hecht veel waarde aan lokale, biologische en duurzame producten en heeft een volledig vegetarische en veganistische kaart. Bij Warmoes kun je niet alleen genieten van het eten, vergeet niet om je heen te kijken, want er is allerlei prachtige kunst te zien! Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Als je na je brunch op vrijdag lang genoeg blijft plakken kun je ook genieten van de dinerkaart en een live jamsessie.
https://www.instagram.com/warmoesutrecht/