Social skill training: feedback geven

Wil jij beter worden in het geven van feedback aan mensen met wie je samenwerkt? Doe dan mee met de social skill training op 6 juni.

8 juli, 10:00 – 13:00

Vlampijpstraat 84

Social skill training: feedback gevenSocial skill training: feedback geven

In deze training leer je feedback geven op een constructieve en prettige manier, wat tot sterkere relaties leidt en een boost geeft aan de werksfeer. Door te oefenen krijg je soft skills onder de knie, die helpen om effectief en harmonieus te communiceren met anderen: onmisbare skills voor iedere professional. Skills die gelijk de volgende dag in de praktijk gebracht kunnen worden, zowel op werk als privé.

We creëren een veilige sfeer, waarin oefenen, fouten maken en elkaar steunen voorop staat. Voorafgaand aan de training ontvang je een huiswerkmail met de theorie en de oproep om een casus mee te nemen. Hiermee ga je oefenen tijdens de training. De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers.

De training wordt gegeven door Hoflid Vera Diepeveen. "Ik ben communicatie adviseur en geef skill trainingen. In deze trainingen leer je vaardigheden waarmee je bijvoorbeeld leert om je beter staande te houden in lastige situaties, zelfverzekerder op te treden of beter je mening te geven. Stuk voor stuk skills die mij en mijn relaties – zowel privé als professioneel – weerbaarder en gelukkiger hebben gemaakt. Kortom: onmisbare skills voor de rest van je leven."

Deelname is € 40,00 incl. btw voor een 3 uur durende training, inclusief koffie, thee en een snack. Locatie is Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 84.

Reserveer je plek

Tickets