Klimaat marathonrenners gezocht!

Wat?! Een hele marathon rennen? Nee, geen zorgen. Dit doen we als Hof-team!

21 juni, 06:00

KNMI-De Bilt of Amersfoort AV-Triathlon

Klimaat marathonrenners gezocht!Klimaat marathonrenners gezocht!

Wat is het dan precies?

De Klimaat Marathon is een metafoor voor de klimaatcrisis: een enorme inspanning waarvoor een lange adem nodig is. Hoe langer we erover doen, hoe zwaarder het wordt. Daarom gaan we op 21 juni vaart maken en samen versnellen.

De Klimaat Marathon is een prachtige ronde van 47 kilometer en loopt door de groene Utrechtse Heuvelrug en kent twee krachtige symbolen: het KNMI, het meteoreologisch instituut van Nederland, en de stad Amersfoort die in de toekomst wellicht ‘Amersfoort aan Zee’ heet.  

Samen met een team van 7 personen ren en fiets je afwisselt de route. Hoe vaak je wisselt is aan het team. Je kunt dus zelf kiezen of je 3 km rent of 15. Het is een sportieve ervaring, geen wedstrijd. Een echte teambelevenis, wat we graag met Hof-leden (incl. partners, familieleden en vrienden) willen ervaren!

Het inschrijftarief is € 15 p.p. en het is leuk als we ook samen een Climate Stripes shirt aanschaffen (€ 39 per shirt) via de webshop. 

Meer lezen over de marathon? Kijk dan op www.klimaatmarathon.nl. 

Waar & wanneer moet ik klaarstaan?

De Klimaat Marathon vindt plaats op vrijdag 21 juni 2024. We kunnen een startplek kiezen bij KNMI-De Bilt of Amersfoort AV-Triathlon. We beginnen met een centraal fotomoment om 8:00 uur en direct aansluitend vertrekt de eerste wave.

Wil je meedoen of ben je op zoek naar meer informatie?

Mail dan naar Christiaan: kraaijenhagen@innoboost.nl. Bij genoeg animo, kunnen we een leuke naam bedenken en ons inschrijven als team!